FREEDOMMMMMM
Sunday | 9:09 AM | 0 comments
Hello, long time no see hahaha baru harini update new post. yelah mana taknya before this asyik tengok buku je, study je, tuition semua, busy dengan pmr lah katanya~ hahaha tapi sekarang mana ada dah, freedom for awhile wakakaka. for awhile je punsss nanti next year ada lagi sekolah tsk tsk. tapi best lagi sekolah dari duduk rumah tak buat apa apa ergh, bosan gila kot, bila lah nak cuti sekolah nak pergi holidays dengan family baru best! :3 yayyy lepas ni ada buat bbq dengan kawan kawan semua, before shiedah pindah :'< nanti semua rindu shiedah hm hm.

lepas pmr ni aktiviti semua macam bosan je, aktiviti kat sekolah pun ada jugak lah yg best tapi tak semua hehe. duduk rumah, buat hal sendiri acah acah orang dah habis sekolah je~~~ rindu lah nak mendaki bukit 11 tu dengan dorang, best dia tak ingat pulak siap bawak makanan lagi hahaha sumpah moment paling best tuuuuuuuu. rindu pulak :'D semalam ingat nak keluar dgn dia...... tapi cancel tsk tsk. nak nangis kot kesian dia tunggu...... dah taknak ingat lah haha, btw tahun ni serious rasa macam sekejap gila kot, sekejap je dah habis pmr, next year dah form 4, i can't belive it hahaha *O*

lepas pmr ni rasa rindu pulak nak tengok buku buku, biasanya everynight study tapi sekarang mana ada dah, i hate being lazy........... tapi sekarang makin malas lah lepas dah tak tengok buku ni wakakakaka. and and bila lah dapat tengok movie dengan kawan kawan eh, hm lama dah rasanya tak keluar ramai ramai, last pun time berbuka puasa kat alam. rindu nyewwww alahai :(((( tapi insyaAllah kalau ada masa i'll go no matter what eceh hahaha.

sekarang ni tunggu result pmr je, hope dapat lah 8A's. insyaAllah, dengan usaha yg selama ni harap harap dapat lah, dapat buat parents bangga pun dah cukup gembira. buat masa ni tawakal jelah. no need to be worry, banyakkan berdoa dear self hehehe :'D sampai sini jelah, nanti ada masa saya post lagi. bye Assalamualaikum! :)

Older Post
Disclaimer

Photobucket
Hi! welcome to my blog, enjoy reading! :)



Profile
Entries